Bravida sköter allt i ny vagndepå

Publicerad 14 jul 2014, 15:39

Bravida har fått i uppdrag att utföra alla installationer i en ny vagndepå på Lidingö i Stockholm, till ett ordervärde av 15 miljoner kronor.

Bravida installerar el, vs, ventilation och sprinkler i tågdepån som byggs för att Lidingöbanan och Spårväg City byggs ut.

– Vi har lång erfarenhet av att bygga depåer, och det har vi inom alla våra discipliner. Därför är det roligt att vi har fått förtroendet att göra alla installationer i den här etappen, säger Henric Persson, verksamhetsutvecklare på Bravida.

Projektets första etapp innefattar en tvätthall och en uppställningshall där Lidingöbanans sju nya vagnar ska stå från och med i höst. Den färdiga depån kommer att rymma 30 vagnar och vara färdig 2020.

Bravida utförde även inledande vs-arbeten innan det nya avtalet skrevs.