Logga in
Detta är en annons från Brady
Detta är är en annons från Brady

Skapa förstklassiga etiketter. När som helst. Var som helst.

SNABBARE. FÖRBÄTTRAD kommunikation. OTALIGA utskriftsmöjligheter. Brady Corporations nya bärbara etikettskrivare M610, M611 och M710 erbjuder den hastighet, mångsidighet och hållbarhet som behövs för att få alla etikettjobb gjorda rätt, när som helst och var som helst. Bli bättre med Bradys bärbara skrivare!

För att maximalt stödja användarna erbjuder de nya bärbara skrivarna från Brady otaliga alternativ för att designa vilken etikett som helst – via det inbyggda tangentbordet, via PC och via smartphone. Dessa designer kan tryckas på det bredaste utbudet av etikettmaterial, storlekar och färger, lämpliga för alla identifieringsjobb. Alla tre skrivarna känner också omedelbart igen varje laddat material. De autokalibrerar och varnar när en etikettdesign behöver en annan etikettstorlek.

Arbeta på det sätt ditt arbete kräver

Med hjälp av Bradys nya avancerade, bärbara skrivarsortiment kan användarna bestämma hur etiketter ska skapas.

Skrivarna har etikettdesignguider installerade som kan användas med det inbyggda tangentbordet, tillgängligt i alla tangentbordslayouter. Alternativt kan etiketter designas med Brady Workstation på PC, lagras på skrivaren eller skickas till skrivaren vid behov via Wi-Fi.

De nya skrivarnas främsta funktion är kanske att de alla kan användas med användarens smartphone, förutsatt att Bradys kostnadsfria mobilapp Express Labels är installerad. Appen gör etikettdesign extremt enkel, praktisk och snabb för nästan alla etiketter med alla nyare smartphonemodeller.

Beroende på jobbets behov kan användare ladda förbrukningsmaterial med utstansade etiketter eller rullar med kontinuerligt etikettmaterial som kan klippas automatiskt efter utskriften. För stora utskriftsjobb erbjuder Brady även kompatibla bulkrullar som maximerar de bärbara skrivarnas snabba utskriftshastigheter på upp till 76 mm per sekund.

Skapa förstklassiga etiketter var som helst

Brady erbjuder tusentals alternativ för skrivaretiketter, inklusive allmänt identifieringsmaterial och högt specialiserade lösningar utformade för maximal tillförlitlighet i specifika sammanhang. Med det bredaste urvalet av etikettmaterial, storlekar och färger kommer användare ha friheten att tydligt och tillförlitligt identifiera nästan vad som helst med hjälp av en enda etikettskrivare.

M610, M611 och M710 är alla designade för användning både i fält och på hektiska arbetsplatser. De är tuffa och robusta och kan motstå mer än en och annan stöt. Alla modeller har en falltålighet på 1,8 meter och stöttålighet av militär kvalitet, och de inkluderar ett uppladdningsbart LI-ION-batteri som gör att användarna kan skriva ut hela dagen, upp till cirka 4500 etiketter per laddning.

En förhöjd etiketteringsupplevelse

Vilken som helst av de nya bärbara etikettskrivarna från Brady öppnar en ekosfär av sömlös identifiering som skapar en förstklassig etiketteringsupplevelse.

Tusentals autentiska Brady-etikettmaterial detekteras automatiskt av skrivaren, av Brady Workstation på en användares dator och av mobilappen Express Labels på en smartphone. Skrivaren kommer automatiskt att anpassa sina inställningar, och Brady Workstation-programvaran och mobilappen Express Labels för etikettdesign kommer omedelbart att ta hänsyn till det specifika laddade materialet, så att användarna utan bekymmer kan ta identifiering till det yttersta.

Enkel kommunikation mellan etikettmaterial, etikettskrivare och programvara för etikettdesign resulterar i etiketter som blir rätt från början, obefintliga etikettförluster och snabb identifiering på kontoret och i fält. Det möjliggör också felfri utskrift av anpassade, helt personliga etikettrullar som kan förtryckas i förväg med en logotyp eller annan information.

Upptäck nya bärbara etikettskrivare från Brady nu!

BRADY AB

T: +46 8 590 057 30

cssweden@bradycorp.com

www.brady.se