Wago söker Marknadskoordinator – Digitala medier

Stockholm/Bromma | Ansök senast 31 december, 2021

Nu ska vi utöka marknadsavdelningen med en ny medarbetare som ska ansvara för att bygga vårt varumärke ännu starkare med fokus på digitala kanaler.

I denna roll kommer du att vara navet och spindeln i vår digitala marknadskommunikation och fokusera på värdeskapande ”digital content” och marknadsmaterial. Vårt varumärke är ett av branschens mest igenkända och vi har en mycket stark och inarbetad position mot våra viktigaste målgrupper inom elteknik-/automationsbranschen

Vi erbjuder

En utmanande och varierande roll i en expansiv och prestigelös miljö. Du har stor frihet att utvecklas i din roll och möjlighet att vara med att skapa framtidens WAGO från existerande nivå.

Din profil

  • Självgående, driftig och en naturlig projektledare
  • Kreativ och en god stilistisk förmåga att uttryck dig i tal och skrift
  • Kundfokuserad och serviceorienterad
  • Strukturerad och analytisk förmåga
  • God samarbetsförmåga med kollegor och kunder

Vad ska du göra?

Ansvara för skapande av innehåll som lyfter fram produkter och kundlösningar såväl specifikt som i ett vidare sammanhang. Delta i produktion av marknadsförings- och försäljningsmaterial i text, video, bilder, digitala utskick och grafisk form. Skapa innehåll genom aktiviteter såsom intervjuer, reportage och på sociala plattformar.

Vi tror att du som söker är en bit in på din karriär eller arbetat med arbetsuppgifter inom digital marknadsföring och/eller försäljningsnära i en tidigare roll. Du är en positiv person som är duktig på att driva processer på ett självständigt sätt. Då du på egen hand delvis ansvarar för dina arbetsuppgifter behöver du vara noggrann och trygg i dig själv. Vidare ser vi att du har ett öga för detaljer och har god läsförståelse. Eftersom du kommer ansvara för innehållet i flera av WAGO Sveriges digitala kanaler är det viktigt att du är en duktig kommunikatör som skapar rätt tonläge som når ut till våra målgrupper.

För att lyckas i den här rollen ser vi att det är meriterande med erfarenhet av aktivt nätverkande och kunskap främst inom Linkedin, SEO/SEM/SEA, Google Ads och Google Analytics  

Då arbetet även innefattar administrativa arbetsuppgifter ser vi att du är effektiv och bekväm med att arbeta i Office-paketet i allmänhet och Excel i synnerhet. Du har mycket goda kunskaper i svenska och bekväm i engelska språket, är duktig på att kommunicera i både tal och skrift. Eftergymnasial utbildning inom relevant område ses som en merit men ej ett krav.

Placering på vårt kontor i Bromma och tjänsten gäller tills vidare.

Sänd din ansökan till urban.wase@wago.com

Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Ansökningar antas omgående.

Wago Sverige AB, Box 111 27, 161 11 BROMMA

WAGO är marknadsledande inom området fjäderanslutningsteknik och räknas till en av de ledande producenterna inom området anslutningsteknik och automationsteknologi. Våra produkter används över hela världen inom industrin, fastigheter, automations- och processområdet samt inom en mängd andra sofistikerade applikationer. Kompetent och erfaren support, såväl som lokalt närvarande, är garanterad genom våra 30 bolag och 9 produktionsenheter med totalt 9000 anställda.

WAGO Sverige AB har huvudkontor i Bromma och är idag 25 medarbetare med ansvar för produkt, försäljning, automationssupport, projektservice, marknad och kundservice. Utöver leverans av lösningar och komponenter till installationsbranschen samt fastighets- och industriautomatisering hjälper vi våra kunder med projektering, installations och systemdesign, utbildning, programmering och teknisk support.