Wago söker Affärsutvecklare – Elteknikgrossister/Distributörer

Stockholm/Bromma | Ansök senast 31 december, 2021

I denna roll kommer du att vara navet och spindeln i vår utveckling av affären med våra samarbetspartners inom distribution. Våra kunder finns främst inom elteknikgrossisterna men även distributörer, on-line/webbkanaler samt proffsbutiker ingår.

Det är en kundnära roll och innebär mycket kundkontakt och möten. Du ingår i vår säljavdelningen och rapporterar till försäljningschefen. Tillsammans med säljare, produkt-/marknadsspecialister utvecklar du kundens behov, krav och önskemål. Viktigt är att du är driven och har ett uppbyggt nätverk samt erfarenhet från elteknikbranschen.

Vi har idag en mycket etablerad relation med kunderna inom området som vi vill utveckla vidare. Med vårt starka varumärke i ryggen så sätts fokus på att bredda oss ytterligare och nå ut med våra nya produktprogram via dessa etablerade kanaler.

Du besitter även en analytisk och administrativ förmåga då det innebär att paketera och erbjuda våra kunder ett högkvalitativt innehåll med produktdata, produktattribut och marknadsunderlag via våra databaser och konfigureringsverktyg. 

Placering på vårt kontor i Bromma. Tjänsten gäller tillsvidare.

Vi erbjuder

En utmanande och varierande roll i en expansiv och prestigelös miljö. Du har stor frihet att utvecklas i din roll och möjlighet att vara med att skapa framtidens WAGO från existerande nivå. Du kommer att utbildas och utvecklas både lokalt och på vårt huvudkontor i Tyskland.

Kvalifikationer

  • Troligen gedigen utbildning med inriktning elteknik/automation eller motsvarande
  • Erfarenhet inom försäljning
  • Besitter ett upparbetat nätverk i branschen
  • Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav
  • Erfarenhet av Office-program
  • Körkort

Egenskaper

  • Självgående och driftig
  • Kundfokuserad och serviceorienterad
  • Strukturerad och analytisk förmåga
  • God samarbetsförmåga med kollegor och kunder

Sänd din ansökan till urban.wase@wago.com

Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi önskar din ansökan snarast.

Wago Sverige AB, Box 111 27, 161 11 BROMMA

WAGO är marknadsledande inom området fjäderanslutningsteknik och räknas till en av de ledande producenterna inom området anslutningsteknik och automationsteknologi. Våra produkter används över hela världen inom industrin, fastigheter, automations- och processområdet samt inom en mängd andra sofistikerade applikationer. Kompetent och erfaren support, såväl som lokalt närvarande, är garanterad genom våra 30 bolag och 9 produktionsenheter med totalt över 9000 anställda.

WAGO Sverige AB har huvudkontor i Bromma och är idag 25 medarbetare med ansvar för produkt, försäljning, automationssupport, projektservice, marknad och kundservice. Utöver leverans av lösningar och komponenter till installationsbranschen samt fastighets- och industriautomatisering  hjälper vi våra kunder med projektering, installations och systemdesign, utbildning, programmering och teknisk support.