Projektsäljare till Hager (region sydväst)

Huvudkontoret i Mölndal och regionen innefattar området mellan Göteborg, Halmstad, Jönköping, Skövde till Karlstad

 Vi utökar nu vårt säljteam i Göteborg, och vi söker efter dig som vill bli vår nästa säljstjärna! 

OM OSS 

Hager Elektro är en ledande leverantör av system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Utbudet sträcker sig från eldistribution och kanalisation till strömställarsystem och smart fastighetsautomation för installation i bostäder och kommersiella fastigheter. 

Hager är ett familjeföretag som idag har över 11 500 anställda världen över. Vi är övertygade om att ett proaktivt arbete med hållbarhet är avgörande för att vara framgångsrika både idag och imorgon. Vi investerar i våra anställda och deras kompetensutveckling samt arbetar aktivt med vårt ekologiska fotavtryck genom att utveckla processer och lösningar som är mer energieffektiva. I Sverige är vi 42 anställda med huvudkontor i Mölndal. 

OM TJÄNSTEN 

Som projektsäljare kommer du vara rådgivande mot större elinstallatörer och elgrossister och arbeta med just projektförsäljning. I denna roll ingår dels ansvar för att utveckla och underhålla befintliga kunder men även bearbetning av nya. Du kommer arbeta självständigt och planera hur du lägger upp dina dagar inom regionen. Viktigt i rollen är att bygga nätverk i projekt mellan de olika intressenterna och arbeta proaktivt för att Hager ska vara det självklara valet. Du beslutar och genomför kundaktiviteter och representation inom egna budgetramen. 

Som projektsäljare har du fullt resultatansvar för samtliga produktsegment i framförallt kommersiella projekt där vi befinner oss i ett expansivt och spännande skede. 

Du kommer ingå i ett team av flera säljare och rapportera till vår försäljningschef Gunnar. 

Start: Enligt överenskommelse 
Omfattning: Heltid 
Plats: Du kommer utgå från huvudkontoret i Mölndal och regionen innefattar området mellan Göteborg, Halmstad, Jönköping, Skövde till Karlstad. 

OM DIG 

Vi tror att du som söker är en affärsdriven säljare som brinner för långsiktiga relationer till kunder och intressenter. Det är inga snabba affärer som sker inom projektsälj och därför är det viktigt att du har en helhetsförståelse för hur affärer görs i branschen samt ett driv av att skapa och nå resultat. Som en konsultativ projektförsäljare behöver du också inneha en förståelse för hur ett projekt fungerar från projekteringsstadiet till slutstadiet för att kunna erbjuda kunden en förstklassig lösning. 

Vi tror även att du som söker är en kommunikativ person som eventuellt redan har ett upparbetat nätverk för att snabbt komma in i rollen och kunna presentera Hagers produkter. 

Krav för tjänsten är följande: 
• B-körkort 
• Du är utbildad inom el och har erfarenhet från elbranschen samt har kunskap inom El-distribution. 
• Du talar flytande svenska 
• Du kan uttrycka dig i tal och skrift på engelska (detta är vårt koncernspråk) 
• Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba i CRM-system och använda det som ett verktyg i din vardag. 

ANSÖKAN 

Hos oss får du chansen att vara del av ett härligt gäng med högt i tak. Här får du möjlighet att utvecklas och vi uppmuntrar egna idéer och initiativ. 

Vi rekryterar löpande så sök redan idag! 

Läs mer om oss på hager.se 

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta: 
Erika Hultbrant (HR-ansvarig): 073-317 53 73 / erika.hultbrant@hager.com 
Gunnar Wennerberg (säljchef): 070-942 70 74 / gunnar.wennerberg@hager.com 
Peter Högberg De Rosso (säljdirektör): 0734-13 83 44 / peter.hogbergderosso@hager.com