Exaktor satsar och söker tre nya konsultsäljare och en ljusdesigner!

regionerna Sydöst, Väst/Mellan samt Stockholm/Norr | Ansök senast 12 november, 2021

Exaktor by Proton Lighting står inför en positiv och spännande resa och rekryterar därför tre nya konsultsäljare till regionerna Sydöst, Väst/Mellan samt Stockholm/Norr samt förstärker med ytterligare en ljusdesigner med placering i Värnamo.

Som konsultsäljare ansvarar du för bearbetning av framför allt elkonsulter men också arkitekter och fastighetsägare inom givet distrikt. För oss är det viktigast att hitta rätt person, därför kan din placeringsort diskuteras.

Som ljusdesigner är det viktigt att du är kreativ och engagerad. Du skapar olika ljusmiljöer genom att kombinera och anpassa ljuskällor, färgtemperaturer, effekter med smart ljusstyrning. I stort handlar ditt arbete om att hjälpa våra kunder att öka trivsel, välbefinnande och energieffektivitet.

Exaktors belysningssortiment är till stora delar tillverkat i Värnamo och är avsett för industri, interiör och utemiljö. Varumärket Exaktor står för professionalism, hög kvalitet och långsiktighet. Det är också egenskaper som vi gärna ser hos våra medarbetare!

Läs mer om de olika tjänsterna på www.proton.se/jobb