Belysningselektriker med allmän behörighet till tekniska avdelningen

Partille | Ansök senast 2 januari, 2022

Om arbetsplatsen

Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Gata/park är en del av den tekniska avdelningen i Partille kommun och arbetar främst med drift, underhåll och skötsel av kommunens allmänna ytor såsom gator, torg, gräsytor, planteringar, lekplatser och skog mm. Enheten ansvarar också för kommunens reservkraftverk, samt för kommunens fordon och förrådshantering, och säkerställer att renhållning och vinterväghållning fungerar.

Arbetsuppgifter

Tekniska avdelningen inom Partille kommuns samhällsbyggnadskontor ska utöka sin belysningsverksamhet, som idag består av två elektriker, med en elektrikertjänst.

Som belysningselektriker är den huvudsakliga arbetsuppgiften att utföra drift-, service- och underhållsarbeten i fält inom Partille kommuns belysningsanläggningar. Detta innefattar bland annat elmontage, kabelförläggning och gatubelysningsarbete. Du kommer också att medverka i samhällsbyggnadskontorets långsiktiga åtgärdsplanering samt bidra med din kunskap i olika plan- och byggprojekt i kommunen. Du kommer också vara med och planera och projektera kommande arbeten.

Beredskapstjänstgöring ingår.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har avslutad gymnasieutbildning inom el eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Högskoleutbildning eller annan kompletterande utbildning inom relevant område ser vi som meriterande. Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom service- underhålls- och entreprenadarbeten. Har du arbetserfarenhet inom gatubelysning är det meriterande. Du bör ha allmän behörighet samt C-körkort. Dokumenterad kunskap inom ESA, Arbete med lift, Heta arbeten och Arbete på väg är också önskvärt. För tjänsten krävs goda kunskaper i det svenska språket, såväl i tal som skrift, samt viss datorvana.

Det är viktigt att du trivs i mötet med andra människor och att du är duktig på att skapa goda relationer. Du kommunicerar på ett lyhört och smidigt sätt med såväl med kollegor och samarbetspartners som kommuninvånare. Vi ser dessutom att du är strukturerad och bra på att planera det egna arbetet och tar ansvar för att efterleva satta tidsplaner. Vidare är den vi söker serviceinriktad och har ett positivt förhållningssätt. Du är pålitlig, ansvarsfull och noggrann. Du är engagerad i ditt arbete och vill skapa en trivsam och välskött utomhusmiljö.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet vilket för oss innebär att du, utöver ovan angivna egenskaper, också delar våra värderingar om allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2022-01-02

Referensnummer: 378/21

Välkommen att söka genom att: Göra en digital ansökan via denna länk.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson: Maria Lind, Enhetschef, 031-792 13 24

Facklig företrädare: Katarina Brännström, Kommunal, 031- 392 21 26

Övrigt

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.