Telge nät söker Anslutningsingenjör El

 

Telge Nät ansvarar för VA, fjärrvärme, elnät och stadsnät inom Södertälje kommun. Nu söker vi en anslutningsingenjör inom elnät som kan driva våra projekt framåt och säkerställa hög kvalitet. Det är ett omväxlande arbete med spännande utmaningar.

 

Din dag på jobbet - anslutningsingenjör El Telge Nät

Som anslutningsingenjör får du ett omväxlande och roligt jobb. Det är du som blir kontaktperson åt våra beställande kunder och våra behöriga elektriker och ansvarig för beställningskedjan internt hos oss på Telge Nät.

 

Du blir en viktig kugge för att helheten ska fungera - det är du som ser till att beställningarna håller en hög kvalitet- och servicenivå.  Du följer upp både dina egna och kollegornas beställningar och agerar bollplank inom ditt yrkesområde. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

 

 • Att ta emot nyanmälningar/ beställningar.
 • Att ansvara för specifika kundprojekt.
 • Nyanmälningar för solcellanläggningar.
 • Svara på nybyggnadskartor genom att skicka ut relevant information till kunderna.
 • Hantera upp- och nedsäkringar samt servisändringar.
 • Vara kundtjänst behjälplig med att svara på kundfrågor.

 

Mer om ditt nya jobb

Du kommer att ha ett nära samarbete med vår planerings- och projektavdelning. Till ditt stöd har du en organisation med skickliga ingenjörer, projektörer, montörer och mätspecialister som hjälper dig med lösningsförslag och tekniska frågor. Idag är vi totalt nio kollegor på avdelningen och jobbar för att våra kunder och kollegor ska få tjänster av hög kvalitet för samtliga våra nyttigheter. Elmarknaden står idag inför stora förändringar; bland annat av den kommande Elmarknadshubben. Som vår nya kollega kommer du att få delta i olika pågående verksamhetsprojekt inom Telge Nät.

 

Det här är du

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. För att passa i rollen ser vi att du är kundorienterad och kan bygga och vårda relationer och nätverk. Du trivs med att koordinera olika arbetsuppgifter, arbetar strukturerat och har god förmåga att förmedla information till både kunder och interna specialister. Vi ser också att du är kunnig och driven inom ditt produktområde och van att arbeta med olika IT-program. Vi arbetar i en processorganisation och ställer höga krav på administrativa färdigheter.

Våra kärnvärden – öppen, enkel, personlig och modig – passar bra in på dig.

 

Krav

 

 • Eftergymnasial utbildning med inriktning el.
 • Flerårig erfarenhet av elnätsteknik och kunskap i elanslutningsfrågor.
 • Goda kunskaper i Office-paketet och inom IT.
 • B-körkort.

 

Meriter

 

 • Högskoleutbildning med inriktning el.
 • Kunskaper i GIS-verktyg eller annat kartsystem.
 • Erfarenhet av elnätsprojektering.
 • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
 • Flerspråkig.

 

Det här är vi

Välkommen till Telge Nät – en del av Telgekoncernen. Inom Telge uppmuntrar vi våra medarbetare att utvecklas genom tjänster som erbjuder variation i arbetsuppgifterna och ett stort mått av frihet under ansvar. På Telge finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på allvar. Vi erbjuder bra förmåner och friskvårdbidrag. Vi är en organisation som strävar efter mångfald och jämlikhet.

 

Ansök idag!

Vi vill gärna höra mer från dig! Skicka därför din ansökan så snart som möjligt och allra senast 7 september 2020. Varmt välkommen att bli en av oss.

 

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Maria Kullberg, chef Anslutning och försäljning,
08‑550 227 36. Har du frågor kring rekryteringsprocessen, kontakta Ingrid Linder, senior HR-strateg, 08-550 220 91. Facklig kontaktperson är Sanne-Liv Olsen för Vision på 08-550 220 00.

Vi har redan gjort vårt medieval och vill inte bli kontaktade av andra säljbolag.


Snabbinfo

 

 

Skicka ansökan här