Elektriker Göteborg

Vi är ett av Sveriges snabbast växande företag inom byggbranschen med ambitioner att fortsätta expandera både i Sverige och utomlands. Serneke präglas av engagemang, mod, respekt och enkelhet. Det finns en stor vilja att stötta och hjälpa varandra på alla nivåer inom organisationen. Nu söker vi dig som är Elektriker och som vill arbeta tillsammans med oss.  

Ansvarsområden 

Som Elektriker på Serneke arbetar du i projektform vilket innebär att du dagligen kommer att samarbeta med kollegor, kunder och övriga aktörer på plats.

Vårt duktiga team med engagerade elektriker arbetar tillsammans med övrig plastledning för att få på plats el- och teletekniska installationer i projekt i och runt Göteborg.

Utbildning och erfarenhet 

Vi söker dig som har arbetat ett par år som elektriker och har god erfarenhet från arbete med el- och teletekniska installationer. B-körkort är ett krav. 

Som person är du lösningsorienterad, van att fatta beslut och strävar efter att leverera med hög kvalitet. Du har god förmåga att samarbeta och är en skicklig kommunikatör. Du kommer att arbeta i projektform vilket innebär att du kommer att arbeta med många olika kollegor, underentreprenörer, kunder och övriga aktörer.

Om Serneke 

Hos oss jobbar många människor i olika åldrar, med varierande ursprung och erfarenheter. Men det finns en sak som knyter oss samman. Den orubbliga viljan att tillhöra och tillföra något nytt.

Serneke är nästa generation entreprenad- och projektutvecklingsbolag eftersom vi vågar tänka annorlunda och utmana normer. Vi erbjuder samma trygghet och kunskap som marknadsledarna, men med mer energi, engagemang och ett modernare synsätt. Vill du bli en del av Serneke? Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Läs mer om oss på www.serneke.se

Information och ansökan

Befattning: Elektriker

Tillträde: Snarast

Placering: Göteborg

Ansök senast: Omgående, urval sker löpande

Kontaktperson för eventuella frågor är: Mats Hellström, mats.hellstrom@serneke.se

Ansök här