Regionssäljare solenergi Region Norr

Rexel är en av världens största distributörer av solenergiprodukter. Vi distribuerar produkter till elinstallatörer och solinstallationsföretag i hela Sverige. Vi söker nu en regionsäljare som skall ansvara för Rexels tillväxtområde inom solenergi i Region norr. 

Om tjänsten

Som regionsäljare för solenergi arbetar du med försäljning av solenergilösningar och tekniska lösningar. Du kommer att identifiera och driva affärsprocesser i samarbete med Selga och Storels installatörskunder och deras uppdragsgivare. Du jobbar mot överenskomna mål och i tjänsten ingår även att hålla utbildningar inom solenergi för våra kunder och dina kollegor på Rexel.

Du rapporterar till Försäljningschef Solenergi och utgår från något av våra kontor inom regionen. Lämplig bostadsort är; Umeå, Sundsvall, Skellefteå.

Peter Litzén.”Vi skall bli Sveriges modernaste energiteknikdistributör. Om tanken på att vara med och skapa något som gör avtryck kittlar dig, ska du söka dig till oss på Rexel. Vi är på en resa mot framtiden, följ med för att göra skillnad!

Till denna tjänst söker vi någon som älskar teknik, träffa människor, självgående och brinner för energi och miljöfrågor. En vanlig vecka kan innehålla säljande möten med allt ifrån slutkunder, installatörer och egna filialer. Mycket telefonkontakt gällande teknik och support."

Peter Litzén, Försäljningschef Solenergi.

Läs mer om företaget på https://career.masterhelp.se/rexel

 

Kvalifikationer
Du har erfarenhet av försäljning, med fördel inom el- eller solenergibranschen och har förmågan att kunna berika vårt team med din energi och kunskap inom solenergiteknologi.

Din profil
Som person är du nyfiken, ambitiös och pedagogisk samt brinner för klimatsmarta lösningar och förnyelsebar energi. Du behärskar till fullo svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Vi erbjuder en utvecklingsresa
Vi är ett branschledande företag med mycket stort innovationsfokus och du kommer här att tillhöra Rexels satsningsområde inom Teknisk Försäljning. Tillsammans med ett 20-tal kollegor kommer du att bidra till att leverera grön hållbar framtidsteknologi inom solenergi till företagskunder inom Sverige.

Här bjuds du möjligheten att arbeta tillsammans med några av de bästa och mest kompetenta personerna i branschen och kommer till en miljö med stora personliga utvecklingsmöjligheter. Vi är på en resa mot framtiden, följ med för att göra skillnad! 

Kontakt
För ytterligare information om tjänsten vänligen kontakta Säljpoolens rekryteringskonsult Peter Nilsson, tel. 070-830 65 43.

Ansökan
Urval sker löpande, så vänligen, skicka in ansökan med CV och personligt brev snarast möjligt. I din ansökan får du gärna berätta varför du sökt tjänsten och varför du tror att denna tjänst är rätt för dig.

Varmt välkommen med din ansökan — ansök här!  

Om oss
Rexel är en av världens största elgrossistkoncerner med verksamhet i 25 länder. Rexel Sverige har en stark position genom våra tre varumärken Selga, Storel och Moel. Vi är närmare 800 medarbetare på 63 platser och har en omsättning på 4,9 miljarder SEK (2017). Vi erbjuder material för elförsörjning i alla typer av byggnader och har gjort ett aktivt val att ta täten inom förnybar energi och miljövänliga lösningar som energieffektiviserar Sverige.