Produktspecialist inom strömförsörjning

Vill du ha ett spännande, varierande och utvecklande arbete i ett välmående företag med goda karriärmöjligheter? Vi är ett härligt och glatt gäng på 17 personer som sitter i fräscha lokaler i Sollentuna.

Om tjänsten
I din roll som produktspecialist har du mycket kontakt med både kunder, leverantörer och våra säljare. I din vardag hanterar du olika typer av tekniska frågor kring produkterna samt vägleder kunden till den optimala lösningen för just deras specifika behov. Du har även kontakt med både nationella och internationella leverantörer samt driver olika typer av projekt. För att hänga med i den tekniska utvecklingen så är du ibland med på spännande internationella teknikmässor.

 

Din profil

  • Du har ett stort tekniskt kunnande och intresse, gärna med erfarenhet från liknande bransch. Har du ex en elektrikerbakgrund och vill ta ett annat steg i din karriär kan detta kanske vara något. 
  • Du har ett stort eget driv där du kan jobba både självständigt och i team
  • Du är noggrann och strukturerad
  • Du är en positiv person som på ett naturligt sätt skapar förtroende och långsiktiga relationer med kunder såväl som leverantörer och medarbetare
  • Du har goda kunskaper i Officepaketet samt behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift

 

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Säljpoolens rekryteringskonsult Anette Bergman på 0702-96 96 91. Urval kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Fyll i din ansökan här!

Sedan starten 2003 har Powermec blivit ett av Nordens största företag inom strömförsörjning och elektriska motorer. I dagsläget finns vi på flera platser i Europa och Asien, och vi har inga planer på att sakta ner vår starka utveckling! Vi är en del av den globala Addtech-koncernen med över 130 bolag och 2 000 anställda, vilket skapar både stabilitet och trygghet inom bolaget. www.powermec.se