Holtab söker Serviceledare

Holtab är ett framåtriktat industriföretag med en positiv och välkomnande företagskultur som utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Med hållbarhet som ledstjärna ser vi till att morgondagens kraftförsörjning blir verklighet. I företaget föds många kreativa idéer som med korta beslutsvägar oftast är möjliga att genomföra.

För oss är även goda samhällsinsatser viktiga. Därför jobbar vi långsiktigt med olika CSR-projekt, både lokalt och globalt. Tillsammans har vi kraft att förändra.

Vill du ha ett omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas och påverka? Då Holtab är i en expansiv fas erbjuder vi en nyinrättad roll som Serviceledare.

Om jobbet

Som Serviceledare hos oss ansvarar du för kortare servicejobb hos kund. Dessa utförs av våra egna servicetekniker och inhyrda underentreprenörer. Du arbetar i hela processen från försäljning och kalkyl till riskanalyser, planering, dokumentation, uppföljning och avslut. Du genomför bemanningsplaner för såväl egen som inhyrd personal och köper in material. Administration i vårt affärssystem ingår också i tjänsten. Tillsammans med kollegor och VD bidrar till att utveckla servicegruppen och dess arbetssätt. 

Om dig 

Vi söker dig som har el-utbildning och erfarenhet från installation, konstruktion eller byggnation av utrustning för kraftindustrin eller till industri- och byggsegmentet. Du är van vid att läsa teknisk dokumentation och har en förståelse för kostnadskalkyler. 

För att lyckas i tjänsten har du en god förmåga att planera och prioritera samt gillar ordning och reda. Det är naturligt för dig att samarbeta och skapa kontakter. Du är självständig och motiveras av att nå uppsattas mål. 

Det här kan vi erbjuda dig

Tjänsten är tillsvidare, heltid, helst med placeringsort Tingsryd med möjlighet att arbete viss tid på distans.

När du börjar hos oss kommer du att få en bra introduktion för att på bästa möjliga sätt komma in i vårt sätt att arbeta. Vi erbjuder dig stora möjligheter att utvecklas, både som människa och inom din karriär.

Vill du veta mer?

Kontakta gärna rekryterande chef, Björn Karlsson, tel: 070-515 42 48.

Ansök via www.holtab.se

Vi är nyfikna på dig och gör löpande urval vilket kan innebära att tjänsten tillsätts innan sista ansökningsdag, så ansök så snart som möjligt, men senast den 30 oktober 2020.