Holtab söker Projektledare

Drivs du av att skapa nya affärsmöjligheter inom elkraftsområdet? Gillar du att jobba strukturerat med ett starkt driv för affären och kunden? Då ska du söka till tjänsten som Projektledare hos oss på Holtab.

Vi stärker nu upp vår projektavdelning med ytterligare en projektledare. Vi erbjuder dig en spännande roll med stora möjlighet att påverka och utvecklas i ett stabilt och växande företag.

Holtab är ett framåtriktat industriföretag som utvecklar och levererar kundanpassade elkraftslösningar. Med hållbarhet som ledstjärna ser vi till att morgondagens kraftförsörjning blir verklighet. 

Om jobbet:

I rollen som projektledare driver du kundspecifika projekt. Du planerar projektets aktiviteter, säkerställer kravspecifikation, gör uppföljningar och prioriteringar.

I nära samarbete med övriga funktioner på företaget ser du till att projekten levereras i tid, med kvalitet och med god lönsamhet. Du äger dialogen såväl externt som internt och bygger långsiktiga relationer på vägen. 

Ledtiderna för ett projekt ligger normalt på cirka 20–30 veckor, och du projektleder flera projekt parallellt. Slutkunderna finns oftast i Sverige men leveranser till övriga nordiska länder förekommer.

Om dig:

För att lyckas i rollen tror vi att du har en teknisk utbildning och har jobbat som projektledare, delprojektledare eller liknande. Erfarenhet av elkraftsområdet och tillhörande entreprenad är meriterande.

På Holtab gillar vi att arbeta tillsammans och därför behöver du vara duktig på att kommunicera, arbeta i team och skapa goda relationer. Att ordning och reda är din grej hjälper både dig och projekten att lyckas.

Resultatinriktad, driven och strukturerad är ord som beskriver dig väl. Du gillar att hänga med i den spännande utvecklingen inom elkraftsområdet, och har en förmåga att snabbt få förståelse för kunderna, deras affär och organisation. 

Dessutom trivs du med att hitta lösningar för våra kunders utmaningar – grundinställningen är att inget är omöjligt. 

Vad erbjuder vi dig:

– Drivna, engagerade och glada kollegor som brinner för värdeskapande lösningar

– Kunskap, service och samarbete är starka grundvärderingar hos oss – alla bidrar genom engagemang och kunskapsutbyte.

– Stora utvecklingsmöjligheter i en kreativ miljö med korta beslutsvägar

– Varierande och stimulerande arbetsuppgifter

Tjänsten är tillsvidare, heltid med placeringsort Tingsryd, men med möjlighet till distansarbete från hemmet eller vårt kontor i Växjö del av tiden. 

Vid frågor om tjänsten kontaktas rekryterande chef Michael Fohlin 070-326 46 18, HR Pernilla Sundén 070-148 00 30. 

Ansök via www.holtab.se
Vi är nyfikna på dig och gör löpande urval vilket kan innebära att tjänsten tillsätts innan sista ansökningsdag. Ansök så snart som möjligt, men senast 30 oktober.

Plats för utveckling

Vi utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Det är många byggstenar som ger oss styrka och grunden är löftet som står tillsammans med vårt varumärke – kunskap, service och samarbete. Med dessa löften som utgångspunkt utförs vårt kundorienterade arbete, från start till leverans till uppföljning.

Hjärtat i verksamheten är fabriken i Tingsryd. Det är här vi producerar produkter som transformatorstationer, teknikhus och lågspänningsställverk. I över 40 år har vi tillsammans med våra kunder inom energi, industri och infrastruktur tagit fram helhetslösningar för dagens och morgondagens behov av kraftöverföring.