Företagsrådgivare – Småland

Vill du hjälpa företag inom Installationsbranschen att lyckas och växa?

Som företagsrådgivare är du Installatörsföretagens ansikte utåt och ger medlemmarna råd och stöd, samt företräder branschen med syfte att stärka medlemmarnas lönsamhet och utveckling.

Om tjänsten

En av våra företagsrådgivare går vidare till nya utmaningar och vi letar nu efter ytterligare en kollega till teamet för medlemsservice.

Som företagsrådgivare är du Installatörsföretagens ansikte utåt och ger medlemmarna råd och stöd, samt företräder branschen med syfte att stärka medlemmarnas lönsamhet och utveckling. Till din hjälp har du kollegor med expertis inom områden som kollektivavtal, arbetsrätt, bransch- och affärsjuridik samt kompetensförsörjning. En stor del av rådgivningen sker per telefon och mail, men besök hos företagen är också vanligt förekommande. 

Som företagsrådgivare hjälper du företagen i deras vardag, genom rådgivning inom branschfrågor såsom exempelvis affärsmannaskap, ackord, och utbildningsfrågor i syfte att driva branschen framåt. Du besvarar också frågor om kollektivavtal, arbetsrätt och ledarskap samt ger stöd vid förhandlingar. 

Installatörsföretagen sysselsätter totalt ca 90 medarbetare verksamma inom områdena Verksamhetsstöd, Arbetsmarknad, Bransch- och affärsjuridik, Kommunikation, Kompetens och Utbildning. I rollen som företagsrådgivare ingår du i ett team på 20 företagsrådgivare och två koordinatorer fördelade på regionerna Mitt, Nord och Syd. 

Din bakgrund

För att på bästa sätt kunna stötta och göra nytta för våra medlemsföretag bör du ha erfarenhet inom installationsbranschen, företrädesvis från en ledande position. Kort sagt har du genom erfarenhet skaffat dig insikter kring vilket stöd medlemsföretagen behöver i sin vardag. 

Du kommer trivas i rollen om du är en initiativtagande person med stark egen drivkraft och ett starkt engagemang kring bransch- och företagarfrågor. Du bör ha en utpräglad social kompetens och vara serviceinriktad. Att ha en god förmåga att samarbeta, vara en god lyssnare och att skapa goda relationer inom såväl den egna organisationen som med medlemmar samt med- och motparter är viktigt i rollen som företagsrådgivare. Placeringsort Växjö alternativt Jönköping.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig en stimulerande och omväxlande tjänst där du genom egna initiativ och i samverkan med företag, branschföreningar och kollegor utvecklar branschen. Rollen som företagsrådgivare ger möjlighet att bygga på den egna expertisen både på bredden och på djupet. Inom organisationen har du tillgång till den allra senaste informationen relaterad till din tjänst och till branschen i stort. Rollen ger möjlighet att vara med och påverka och stärka installationsbranschen för framtiden! 

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan till ett utvecklande jobb för en spännande och utvecklande bransch! Vänligen ansök, med CV och personligt brev, via www.mercuriurval.se (ref.nr SE-13772). Intervjuer sker löpande, så ansök gärna till tjänsten så snart som möjligt, dock senast den 15:e september, 2019.

I denna rekrytering samarbetar vi med Mercuri Urval. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Per Anders Nilsson på mail peranders.nilsson@mercuriurval.com alt. per telefon 0703124448. 

Du är även välkommen att kontakta Chef Medlemsservice på Installatörsföretagen, Anders Gustin på mail anders.gustin@installatorsforetagen.se alt. per telefon 060-16 73 42.

Ansök här

Om Installatörsföretagen

Installatörsföretagens 3700 medlemmar är entreprenörer, arbetsgivare och företagare verksamma inom branschen för tekniska installationer. Det är våra medlemmar som med sina 55 000 medarbetare installerar, optimerar och kontrollerar din värme, ventilation, vatten, el- och teleteknik. 

Installatörsföretagen är en bransch- och arbetsgivarorganisation. Vi är en del av Svenskt Näringsliv.

På Installatörsföretagen arbetar cirka 90 medarbetare för att våra medlemmar ska kunna vara attraktiva arbetsgivare, ha en kvalitetssäkrad kompetensförsörjning och ett konkurrenskraftigt företagande. Installatörsföretagen har kontor på 11 olika orter i Sverige. 

Läs gärna mer på: www.installatorsforetagen.se