Elingenjör till Teknisk service

 

Regionservice, Teknik och fastighet, Teknisk Service Södra Halland

Är du elingenjör och har ett starkt intresse för teknik och viljan att utvecklas inom flera teknikområden?

Då har vi tjänsten för dig!

Vi på Teknisk service har flera uppdrag inom Region Halland. Vårt största uppdrag är från Regionfastigheter och innebär att vi ansvarar för den kontinuerliga driften av regionens fastigheter. Ett annat stort uppdrag är att, med olika typer av teknisk kompetens, serva den teknikintensiva verksamheten som bedrivs i dessa fastigheter.

Teknisk service är geografiskt indelad i två avdelningar (norr/söder). Denna tjänst är på vår södra avdelning och utgår från Halmstad där vi är cirka 40 medarbetare.

Hos oss kommer du mötas av ett ambitiöst gäng som ställer upp för varandra! Låter detta som något för dig? Passa på att skicka in din ansökan redan i dag!

Om arbetet

Hos oss kommer du att ansvara för elsäkerheten i Region Hallands elanläggningar i Halmstad, Hylte och Laholms kommuner. Anläggningarna består av ett flertal hög- och lågspänningsanläggningar med tillhörande reservkraft, centrala UPS mm. Det ingår i tjänsten att utföra vissa praktiska arbetsuppgifter då det går hand i hand med det teoretiska arbete vi utför.

Du kommer att ingå i ett elteam på 10 personer som har varierande uppdrag men samtidigt måste kunna lite om allt då vi har beredskap dygnet runt.

Arbetet innebär många varierande och stimulerande utmaningar!

 

Om dig

Vi söker dig med el-teknisk utbildning från gymnasie- eller högskola med flera års erfarenhet av underhållsarbete från liknande arbetsområde. Auktorisation lågspänning (AL) är ett krav, likaså körkort B.

Du har lätt för att uttrycka dig på svenska, både i tal och skrift samt har kunskaper i engelska. För att registrera och dokumentera ditt arbete krävs att du har god datorkunskap. Erfarenhet av utredningsarbeten och rapportskrivning samt strategiarbeten är meriterande.

Vi söker en person med goda ledaregenskaper som är van att fatta snabba beslut. Du är noggrann och strukturerad. Arbetet innebär många kundkontakter varav god samarbetsförmåga är viktigt. Slutligen ser vi det som självklart att vill vara med i vårt arbete att förbättra och utveckla verksamheten. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Om oss

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning Heltid

Tillträde Tillträde enligt överenskommelse.

Löneform Månadslön

Antal lediga befattningar 1

Sysselsättningsgrad100%

Ort Halmstad

Län Hallands län

Land Sverige

Ref. nr. 2019/243

Kontakt Per Bengtsson, Avdelningschef 072-16 16 241

Facklig företrädare Fackliga företrädare nås via växeln. 035-13 10 00

Publicerat 2019-09-04

Sista ansökningsdag2019-10-06

Länk till annons