Distriktsansvarig säljare Östra Sverige på GARO AB

Din uppgift blir att ytterligare förstärka vår position på marknaden genom att bearbeta och utveckla relationen med våra kunder i Östergötland, Småland och Blekinge. GAROs kunder finns framförallt bland elgrossister, elinstallatörer, industri och elkonsulter.

Du arbetar på fältet med fokus på resultat och att driva affärer i målsamtmarknadsföring och presentation av GAROs produktsortiment. Tjänsten utgår från hemmet.

Vi söker en kommersiellt inriktad relationsbyggare med god förståelse för våra produkter och dess användningsområden. Du har en god kunskap inom el/teknik och har dokumenterad erfarenhet av försäljning. 

Vi erbjuder en stimulerande tjänst med fokus på service, relationer, kompetens och trovärdighet, där du kan växa tillsammans med oss och våra kunder.  

Frågor och ansökan

Har Du frågor kring tjänsten – kontakta försäljningschef Christer Roos, telefon 0370 33 28 17 eller 070 525 00 17.

Din ansökan mailar du snarast till HR-chef Marie Carlsson, marie.carlsson@garo.se då vi intervjuar kandidater löpande.

GARO är ett företag, som under eget varumärke, utvecklar och tillverkar innovativa produkter och system för elinstallationsmarknaden. Verksamhet bedrivs i Sverige, Norge, Finland, Irland och Polen och koncernen är organiserad i två affärsområden GARO Sverige, och GARO Övriga marknader. GARO har ett brett sortiment och är marknadsledande inom ett flertal produktområden. Koncernen omsatte 2018 MSEK 902 och har cirka 400 anställda. Huvudkontoret finns i Gnosjö.

Affärsidén är att ”med fokus på innovation, hållbarhet och design utvecklar GARO lönsamma helhetslösningar för elbranschen”.