Är du redo för nya spännande utmaningar i ett expansivt företag?

Alcadon står inför en spännande och expansiv fas och ser en kraftigt ökad efterfrågan på våra produkter, lösningar och tjänster. Därför behöver vi nu förstärka organisationen med ytterligare 2–3 säljare i region syd.

Om tjänsterna

Du erbjuds en utvecklande tjänst i en spännande bransch i ett växande företag. Du kommer att utgå från vårt kontor i Malmö som idag består av fyra personer med en gedigen erfarenhet från branschen. Ditt arbetsområde är region syd vilket innebär resor inom distriktet.

Du kommer att sälja produkter från hela Alcadons produktsortiment, d.v.s. produkter och lösningar för kommersiella datanätverk, bostadsnät, fibernät och FTTx.

Försäljningsarbetet består av bearbetning av såväl befintliga som nya kunder med stort fokus på lösningsorienterad försäljning. Nyckeln till framgång kommer vara att identifiera och förstå kundernas behov och baserat på detta skapa värdebaserade lösningar och tjänster för dessa.

Inom Alcadon finns produkt- och marknadsavdelning, utbildningsverksamhet samt ett erfaret säljteam som du kommer att ha nära samarbete med, vilket skapar goda förutsättningar för din framgång.

Din profil

För att nå framgång i rollen som Säljare hos Alcadon bör du ha några års erfarenhet av försäljning med väl dokumenterade goda resultat.

Som person är du kvicktänkt, ser lösningar framför problem och är en tävlingsmänniska med stort driv och målfokus. Vidare är du utåtriktad, social och har förmågan att skapa förtroendefulla och långsiktiga relationer. Du förstår vikten av strukturerat arbete, dokumentation och uppföljning. Du bidrar gärna med ett gott humör och positiv energi till både säljteam och andra kollegor på kontoret.

Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift samt arbetar obehindrat i Officepaketet. Du innehar B-körkort.

Att jobba på Alcadon

Vi tillhandahåller regelbundna vidareutbildningar för att du som medarbetare ska få rätt kompetens, vilket ger dig goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Du erbjuds en marknadsmässig lön med möjlighet till individuellt bonusprogram där det finns goda förutsättningar vid bra resultat. Alcadon erbjuder också ett bra pensionsavtal, tjänstebil samt förmåner som sjukvårdsförsäkring och friskvårdsbidrag.

Ansökan

Ansökan sker på  vår hemsida https://www.alcadon.se/kontakta-oss/karriar/saljare

Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Sista ansökningsdatum 2020-12-30.

Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Regionchef Lars Nordström Email: lno@alca.se.